Over Aadoni

Mijn naam is Irma Sinnige en ik ben eigenaar van Aadoni B.V. administratie en fiscaal adviesbureau en Naseera financiele coaching en nalatenschappen. Mijn grootste hobby is belastingen. Met name inkomstenbelasting en erfrecht, maar ook internationaal recht.

Ik ben een mensenmens en erg sociaal. Door mijn achtergrond en fiscale kennis sta ik voor mijn medemens klaar.  Ik was meer dan 24 jaar bij FNV-belastingservice als vrijwilliger actief. Doordat daar mensen het voor het zeggen kregen, die niet altijd sociaal in de maatschappij staan, ben ik gestopt met die taak. Maar ik ben nog steeds actief binnen de vakbond. Ik bekleed meerdere bestuursfuncties binnen stichtingen en verenigingen, o.a. Stichting Vasariah, Broodfonds Beleg van Haarlem, Voedselbank Velsen en FNV Vrouw.

Een aantal jaar geleden ben ik met verschillende mensen in contact gekomen, die met mijn bedrijf verder wilden. Het moest groter en rendabeler worden gemaakt. Ik heb die mensen vertrouwd en mij laten inpalmen. Helaas is vertrouwen goed maar controleren beter! En het laatste heb ik verzuimd te doen. Daardoor ben ik in juridische gevechten verwikkeld geraakt en de uitkomst was dat op 27 juni 2017 mijn administratie en fiscaal adviesbureau Aadonis bv failliet is verklaard.

Een tegeltjeswijsheid zegt:

Degene die valt en weer opstaat is zoveel sterker dan degene die nooit is gevallen.”

Ik ben opgestaan en doorgegaan en inmiddels heb ik met Aadoni B.V. een prachtig team van mensen.  Door diverse studenten die stage gelopen hebben in mijn bedrijf, ben ik in 2016 en 2017 genomineerd voor de beste praktijkopleider van het SBB.

Er zijn ongeveer 2 studenten per jaar, die bij mij het vak mogen leren. Ook ben ik naast praktijkopleider vaak gastdocent bij verschillende ROC’s in Nederland.

Ik ben gedreven, enthousiast, duidelijk en een doorzetter. Ik weet welke valkuilen het leven en het ondernemerschap hebben. Daarom kan ik mij goed inleven in situaties van bedrijven en personen. Daarnaast ben ik eerlijk en rechtvaardig.

Mijn naam is Jari Hoeben en ik werk sinds 7 april 2015 bij Aadoni B.V. Ik ben binnen gekomen als MBO- stagiair.  Na mijn stageperiode moest ik weer naar school, maar ik ben daarnaast blijven werken bij Aadoni. 

Nadat ik die opleiding had afgerond, heb ik een hbo-opleiding gevolgd naast mijn werk voor Aadoni. Inmiddels ben ik klaar met mijn opleidingen, maar helemaal uitgestudeerd ben ik uiteraard nooit.

Ik sta klaar om in de toekomst het bedrijf met net zoveel passie als Irma voort te zetten, zodat de continuïteit voor de klanten gewaarborgd is. Ik stuur het team aan voor alle administratieve werkzaamheden. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor de klanten als er vragen zijn over de administraties, loonadministratie en omzetbelasting.

Het leukste in mijn vak vind ik de uitdaging en diversiteit aan werkzaamheden. Ik specialiseer mij op de omzetbelasting (btw), omdat deze belasting vele uitzonderingen kent, waardoor deze uitdaging biedt.

O ja, deze dame is ook vaak van de partij.